Bo och trivs i
Vida Vättern

Ett nytt villaområde i Vida Vättern.

I Vida Vättern planerar OC Bygg för nya hus med gott om plats för hela familjen. Om du vill veta mer om projektet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@oc-bygg.se

Med naturen som närmsta granne

Vida Vättern bjuder på en magisk utsikt över Sveriges näst största sjö, och är ett perfekt ställe att stanna till vid innan man reser vidare mot sommarstaden Gränna eller mot den historiefyllda ön Visingsö. Båda utgör populära turistmål, framför allt på sommarhalvåret.

OC Bygg har förvärvat marken och kommer att stycka av ca 24 tomter på området, alla med en fantastisk utsikt över Vättern. Tomterna kommer vara mellan 900m²-1100m². Vill du veta mer, kontakta oss gärna på info@oc-bygg.se

Stugor till salu.

Den stugbyn som finns idag i Vida Vättern kommer renoveras och byggas till för att sedan styckas av för att säljas. Är du intresserad av att köpa en stuga, kontakta gärna oss på info@oc-bygg.se.

Interior

Här får du Vättern som granne. Stugorna rymmer upp till fyra personer.

Utsikt

Från den inbyggda altanen får du en magisk utsikt över Sveriges näst största sjö.

9 stugor till salu

Alla stugorna kommer styckas av och säljas helt nyrenoverade.

Intresseanmälan

Låter det intressant, tveka inte utan kontakta oss redan idag.

Nära till allt

Omgivningen erbjuder aktiviteter som fiske och vandring. Jönköping och alla dess attraktioner och tjänster ligger bara 40 minuters bilresa bort.