01

TOTALENTREPRENÖR

Vi till­handa­håller allt som behövs för hela bygg­pro­jektet från första spadtag till inflyttning. Vi planerar projektet och genomför det på utsatt tid och inom bud­get.

02

BYGGSERVICE

Inom byggservice erbjuder vi åtaganden åt privatpersoner och företag och utför det mesta inom renovering och ombyggnation.

03

HUSPRODUKTION

Att bygga ett eget hus är för många den stora drömmen. För de allra flesta är det också ett rejält steg och livets största privata investering vi hjälper dig på vägen.

En trygg affär för dig med OC Bygg som totalentreprenör

Vi till­handa­håller allt som behövs för hela bygg­pro­jektet från första spadtag till inflyttning. Vi tar hand om plan­ering och mat­erial­anskaff­ning, kontakt­erna med under­­leveran­törer, fackmän och myn­dig­heter, planerar projektet och genomför det på utsatt tid och inom bud­get.

Totalentreprenad innebär att OC Bygg AB tar helhets­ansvaret för allt som rör bygg­­projektet. Med vår kompetens och erfarenhet tar vi hand om planering och material­anskaffning, sköter kontakten med under­­leveran­törer, nödvändiga fackmän och myndig­heter. Projekt­­planering och kontrakts­­skrivning sker med oss som enda part och vi genomför bygg­projektet inom de ekonomiska budget­­ramarna.

Total­entreprenad innebär ökad trygghet för dig, sparar tid och gör byggandet mer kostnads­effektivt.

HUSPRODUKTION

Vi vill göra det möjligt för fler människor att bygga sitt alldeles egna drömhus. Vi tillverkar unika, platsbyggda lösvirkeshus helt efter kundens önskemål och på ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

  • Bygg som du själv önskar
  • Prisvärt
  • Encididunt ut labore et dolore
  • Magna aliqua enim ad mini

BYGGSERVICE

Vi arbetar i ett nära samarbete med dig som kund. Tillsammans gör vi verklighet av dina idéer och oavsett om du önskar du bygga till, bygga om eller bygga nytt hjälper vi dig. Inom byggservice erbjuder vi åtaganden åt privatpersoner och företag och utför det mesta inom renovering och ombyggnation.

Tak, fasad och balkonger

Tak och fasad skyddar stora värden; det är viktigt med framförhållning. Vi utför allt från mindre lagningar till hela tak eller fasadrenoveringar. När det gäller balkonger så finns modeller med tak, inglasade eller i tidstypiska utföranden.

KÖK, BAD OCH INREDNING

I samband med en renovering är det ett bra tillfälle att göra om i kök eller badrum. Vi går igenom individuella val och önskemål, ger förslag, organiserar och låter certifierade hantverkare genomföra jobbet enl gällande regler.

TILL- & OMBYGGNATION

Byggnader kan med åren få nya användningsområden eller att kraven ändras, vi ombesörjer alla typer av lokalanpassningar av ändrade verksamhetsbehov. Våra snickare har varit verksamma i många år och kan hjälpa er med er ombyggnation.

KUNDANPASSNING

Kommersiella fastigheter har stora krav på sig att vara attraktiva. Hyresgäster vill ha bästa möjliga utformning och förutsättningar för att utföra sin verksamhet. Det tycker vi är spännande och vi vill gärna vara med och utforma framtidens lokaler.

LÅTER DET INTRESSANT?

Kontakta oss redan idag med dina tankar och funderingar, vi kan med all säkerhet hjälpa dig förverkliga din drömmar.